Дата публікації:
21 листопада 2013
Кількість переглядів:
1457
Поділитися:

Щиро вітаю Вас із святковою датою – 40 річчям створення кафедри фізичного виховання і спорту Сумського державного університету!

Своїми досягненнями, натхненною працею Ви прославили і прославляєте наш університет, робите вагомий внесок у популяризацію здорового способу життя, залучення студентів та працівників до занять фізичною культурою і спортом та активно сприяєте  розвитку фізкультурно-спортивного, Олімпійського руху як у нашому навчальному закладі, так і в Україні в цілому.

Сумський державний університет завжди славився своїми спортивними талантами і традиціями. Піднімаючись щаблями спортивної майстерності, завдяки своїм вольовим якостям спортсмени університету неодноразово ставали гідним взірцем для молоді Сумщини. Їх видатні досягнення на міжнародній арені піднімають авторитет університетського спорту, стають гідним прикладом для тих юних спортсменів, які вибороли своє право навчатися в нашому університеті.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята, яке напередодні Олімпійського 2014 року, безперечно, стало святом університетського спорту. Бажаю всім спортсменам, тренерам, вболівальникам і шанувальникам спорту фізичного здоров’я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та творчих успіхів, а нашим спортсменам – яскравих перемог на Універсіадах та Олімпіадах!

 

               З повагою, ректор                                                              А.В. Васильєв

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]