Дата публікації:
26 листопада 2013
Кількість переглядів:
1281
Поділитися:

Перекладацький навчально-методичний центр кафедри германської філології Сумського державного університету здобув право здійснювати підготовку слухачів до міжнародних мовних тестів.

Відповідний сертифікат про внесення до реєстру та акредитацію при освітньо-екзаменаційному центрі в місті Київ отримала кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри германської філології СумДУ та керівник Перекладацького навчально-методичного центру Ольга Жулавська за підсумками стажування на базі освітньо-екзаменаційного центру TOEFL в Києві 20-21 листопада.

Відповідно до документу, Сумський державний університет отримав додаткові права на направлення слухачів курсів для реєстрації та складання тесту на пільгових умовах; складання частини комісії при проведенні тесту; отримання інформаційної підтримки стосовно нових змін та методик організації навчального процесу.

Перекладацький навчально-методичний центр кафедри германської філології СумДУ не лише проводитиме заняття з підготовки до міжнародних мовних тестів TOEFL, IELTS, TOEIC, TFI, PTE та деяких інших, а й здійснюватиме реєстрацію у відповідних установах всіх бажаючих скласти тести. Окрім того, з’явилася можливість проводити виїзні сесії міжнародного мовного екзамену IELTS, за умовами яких екзаменатори особисто прийматимуть іспит у тих осіб, які пройшли курси  підготовки до складання IELTS. Таким чином, процес складання іспиту стає значно доступнішим та комфортним для всіх претендентів.

Мовні курси корисні передусім для тих, хто в майбутньому планує продовжити навчання у престижних вищих навчальних закладах Європи, Великобританії, Америки, Австралії або Канади, стануть у пригоді тим, хто бажає підняти рівень знань англійської мови.

За більш детальною інформацією щодо звертатися у Перекладацький навчально-методичний центр кафедри германської філології СумДУ .

 

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]