Дата публікації:
28 листопада 2013
Кількість переглядів:
666
Поділитися:

Під керівництвом декана факультету економіки та менеджменту  Сумського державного університету Ольги Прокопенко на базі Вищої школи економіко-гуманістичної міста Бєльско-Бяла (Польща) у листопаді відбулася Міжнародна наукова конференція «Теоретичні і практичні аспекти сталого розвитку підприємства, регіону, суспільства».

Участь у конференції взяли вчені з Польщі, України, Японії, Чехії, Росії, Канади, Латвії, Чехії, Словаччини, Болгарії, Білорусі та Казахстану. Тематика доповідей торкалася стимулювання екологізації інноваційного розвитку регіону, впливу інновацій на сталий розвиток підприємств, сталої системи управління відходами, сталого розвитку в менеджменті тощо.

Ольга Прокопенко представила дослідження на тему «Ефективність стимулювання екологізації інноваційного розвитку підприємства, регіону, суспільства». Декан ФЕМу ознайомила учасників конференції з напрямами наукових досліджень, конференціями та журналами СумДУ економічного профілю.

За результатами конференції у Польщі будуть опубліковані монографії англійською та російською мовами за редакцією Ольги Прокопенко.

Як зазначила Ольга Прокопенко, вчені з різних країн світу виявили зацікавленість науковими здобутками факультету економіки та менеджменту. На її переконання, конференція стане імпульсом до поглиблення співробітництва СумДУ з іноземними ВНЗ, а також розширення географії учасників міжнародних наукових зустрічей, що проводяться Сумським державним університетом.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]