Дата публікації:
29 листопада 2013
Кількість переглядів:
682
Поділитися:

Студенти, аспіранти та викладачі кафедри технології машинобудування, верстатів та інструментів (ТеСЕТ) відвідали ХІІ Міжнародний промисловий форум. Захід, що відбувся 20 листопада у Міжнародному виставковому центрі в місті Київ, був присвячений сучасним тенденціям у сферах машинобудівного обладнання, металообробки, автоматизації промислового виробництва, метрології, сертифікації.

Разом із представниками СумДУ виставку відвідали сумські школярі- переможці творчого конкурсу «Інженерія: минуле, теперішнє, майбутнє?!». Особливу зацікавленість студентів і майбутніх абітурієнтів викликали стенди провідних підприємств металообробного обладнання та верстатного оснащення HAAS, OKUMA, Hermle, різальних інструментів Iscar, Seco, Sandvik Coromant, Taegu Tec, промислових роботів Fanuc, систем гідроабразивного та плазмового різання FLOW тощо. Молодь мала можливість практично ознайомитися з технологічними новинками та особисто поставити виробникам запитання.

Нагадаємо, що Міжнародний промисловий форум – найбільша та єдина промислова виставка в Україні, зареєстрована в Міжнародній Виставковій Асоціації (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання.

Доцент кафедри кафедри технології машинобудування,
верстатів та інструментів
Артем Євтухов

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]