Дата публікації:
05 грудня 2013
Кількість переглядів:
966
Поділитися:

Викладач кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів Сумського державного університету Андрій Дегула посів друге місце у конкурсі українських картографів-ентузіастів «Google Mapathon 2013 в Україні».

Метою конкурсу було зробити карту України точнішою та кориснішою, використовуючи знання про свій регіон. Картографічний марафон тривав протягом місяця. Завдання учасників полягало в тому, щоб додати якнайбільше нових об’єктів і змін на Google Карти України, таких як назви та адреси, місцеві дороги, велосипедні доріжки, лікарні, пам’ятники і багато іншого за допомогою безкоштовного інструменту Картограф Google.

Представник СумДУ увійшов до числа тих, хто додав найбільше затверджених нових об’єктів і змін на Google Карти України та зробив найвагоміший внесок у створення кращої карти держави.

Загалом до проекту долучилися понад 15 тисяч українських картографів, які зробили понад 280 тисяч змін і доповнень до карт України. Найбільш активними виявилися представники Києва, Кривого Рогу, Львова, Сум і Черкас.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]