Дата публікації:
09 грудня 2013
Кількість переглядів:
991
Поділитися:

Магістрантки спеціальності «Медіакомунікації» Сумського державного університету у складі жіночої збірної України здобули блискучу перемогу з майже хвилинною перевагою в естафетній гонці 4х6 кілометрів на другому етапі Кубка світу з біатлону. Змагання відбулися 7 грудня в місті Хохфільцен (Австрія).

Першою стартувала Юлія Джима. На обох вогневих рубежах вона показала бездоганну стрільбу і передала естафету третьою. Віта Семеренко на другому етапі скористалася всього одним запасним патроном, а на трасі ні в чому не поступалася суперницям. Валя Семеренко на своєму етапі позначила збірну України як одноосібного лідера гонки. Два запасних патрони – ніщо порівняно з високою швидкістю Валі, тим паче конкурентки помилялися ще більше. Четвертий етап довірили капітану команди Олені Підгрушній. Зі стійки спортсменка пішла без додаткових патронів, і останні два кілометри дистанції перетворилися для української команди на коло пошани.

За результатами гонок, з відставанням 56.3 секунди «срібло» здобула збірна Німеччини. Франція з результатом +1:00.8 увійшла до трійки лідерів.

Сумський державний університет щиро вітає біатлоністок із престижною перемогою, бажає і надалі своїми спортивними успіхами піднімати авторитет України на міжнародній арені!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]