Дата публікації:
09 грудня 2013
Кількість переглядів:
1098
Поділитися:

У рамках «Днів Microsoft у СумДУ» з 2 по 4 грудня викладачі та студенти Сумського державного університету пройшли навчальні курси з вивчення технологій Microsoft.

Так, завдяки налагодженому партнерству зі світовою корпорацією 22 викладачі факультету електроніки та інформаційних технологій успішно пройшли курс з програмування на С# у середовищі Microsoft Visual Studio. Інструктор Microsoft IT-Academy при Київському національному університеті ім. Т.Г.Шевченка, викладач курсу Сергій Корінь зазначив, що викладачі СумДУ мають високий потенціал для подальшого впровадження сучасних технологій та підготовки до сертифікаційних іспитів за міжнародними стандартами. У СумДУ діє підписка на Microsoft IT-Academy, тож викладачі та студенти мають можливість доступу до дистанційних курсів для самостійного навчання та підготовки до сертифікаційних іспитів.

Водночас на юридичному факультеті відбувся семінар для студентів та тренінг для викладачів з використання «хмарних» технологій Microsoft Office 365. Тренінги проводив координатор освітніх проектів Microsoft в Україні Артур Кочарян. На його переконання, факультет має все необхідне для розвитку і підтримки навчального, наукового та організаційного процесів на основі сучасних ІТ-технологій. Система, що впроваджується на факультеті як пілотний для СумДУ проект, дозволяє зручно поєднати можливості електронної пошти, планування, спільної роботи з документами, створення сайтів, менеджменту проектів, організації веб-конференцій тощо.

«Дні Microsoft у СумДУ» організовані Центром комп’ютерних технологій.

Нагадаємо, СумДУ співпрацює з провідними ІТ-компаніями світу, студентам та співробітникам університету надається доступ до сучасного програмного забезпечення та навчально-методичних матеріалів. Заклад має можливість запрошувати фахівців провідних ІТ-компіній для організації тренінгів, семінарів та підвищення кваліфікації.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]