Дата публікації:
25 червня 2011
Кількість переглядів:
1699
Поділитися:

Сумський державний університет став четвертим серед 65 вищих навчальних закладів України за версією Київського економічного інституту.

Рейтинг  пропонує альтернативний підхід до оцінки рівня ефективності програм з економіки українських університетів і базується на результатах участі студентів у трьох авторитетних національних конкурсах з економіки: олімпіаді Київської школи економіки, конкурсі Стипендіальної програми «Завтра.UA» за напрямом «Економіка та підприємництво» та конкурсі з вирішення бізнес-кейсів Case Champ. Таким чином рейтинг припускає, що успішність участі студентів у змаганнях є показником ефективності програми з економіки їхнього університету.

Вісім студентів факультету економіки та менеджменту СумДУ взяли участь у перших двох конкурсах. Як результат, СумДУ посів 1 місце і 9 місце відповідно. Відповідно, за зведеним рейтингом університетських програм з економіки, СумДУ посів 4 місце.

За словами декана Ольги Прокопенко, якість підготовки студентів-економістів СумДУ дозволяє займати передові позиції і у конкурсі з вирішення бізнес-кейсів Case Champ, а відтак і перейти вище четвертої позиції зведеного рейтингу.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]