Дата публікації:
25 червня 2011
Кількість переглядів:
1786
Поділитися:

24 червня Сумський державний університет спільно з правлінням Ресурсного та кар’єрного центру для звільнених військовослужбовців Збройних Сил України випустив військовослужбовців за спеціальністю: «Організація та управління підприємствами малого та середнього бізнесу».

Цьогоріч свідоцтво державного зразка та сертифікат отримали 62 учасники проекту – військовослужбовці, що підлягають звільненню, особи звільнені з військової служби та члени їх сімей. Реалізація цього проекту вкотре стала можливою завдяки підтримки Міністерства оборони України та Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ), які спільно реалізують проект «Допомога в соціальній адаптації звільненим військовослужбовцям Збройних Сил України».

«Професійне та висококваліфіковане навчання випускників здійснював Центр післядипломної освіти СумДУ», – саме так охарактеризував процес навчання у вітальному слові директор правління Ресурсного та кар’єрного центру для звільнених військовослужбовців ЗСУ Олександр Коренчук. Він висловив впевненість у перспективності професії «Організація та управління підприємствами малого та середнього бізнесу», а також побажав кожному випускнику пізнати плід свого навчання.

Проректор з наукової роботи СумДУ Анатолій Чорноус зауважив, що на сьогодні університет здійснив випуск уже понад 200 військовослужбовців: «Упевнений, набуті знання, уміння й навички допоможуть військовослужбовцям самореалізуватися та забезпечити матеріальне благополуччя родин», – підкреслив проректор. Цього року з його рук отримали почесні грамоти та відзнаки кращі випускники.

Як відгукнулися самі військовослужбовці, період навчання у СумДУ був максимально насиченим та цікавим, а викладачі вражали високим рівнем практичних знань та інноваційністю у підходах.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]