Дата публікації:
20 грудня 2013
Кількість переглядів:
842
Поділитися:

За підсумками успішної презентації роботи Центру підтримки сім’ї СумДУ команда проекту «Рівні можливості для здобуття професії молодими матерями-студентками у ВНЗ» була запрошена до участі в Європейському Альянсі – 2014, який наступного року впроваджуватиме в Європейському Союзі ініціативу «Рік балансу між сім’єю та роботою».

Сумський державний університет і надалі продовжує поширювати ідеї  ініціативи «Заклад, дружній до сім’ї», демонструючи як власні кращі практики, так і міжнародні. «Ми постійно пересвідчуємося в тому, що у світі все більш актуальним стає питання гармонійного поєднання сімейних і професійних інтересів. Наступний рік очікується бути достатньо плідним у цій царині як для нашого проекту, так і для міжнародної спільноти. Ми вже мали можливість переконатися в затребуваності цієї роботи не лише з боку користувачів послуг Центру підтримки сім’ї СумДУ, а й з боку представництва інших ВНЗ України», – зауважила керівниця проекту Ніна Світайло.

Для довідки: зараз Європейський Альянс – 2014 готує амбітний робочий план на наступний рік, результатом якого буде надання рекомендацій до політики Європейського Союзу щодо збалансованого поєднання професійних інтересів із сімейними. Цією роботою займатиметься Конфедерація організацій Євросоюзу, що працюють у сфері підтримки сім’ї (на сьогодні це близько 60 організацій з 23 країн-членів Євросоюзу). Девізом Конфедерації є «Кращі сім’ї – краще суспільство».     

Упродовж 2014 року в Європі відбудуться конференції та засідання тематичних робочих груп, що  досліджуватимуть різні аспекти балансу між професійним і сімейним життям.

Співробітниця Центру підтримки сім’ї
Юлія Савельєва

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]