Дата публікації:
08 січня 2014
Кількість переглядів:
876
Поділитися:

Аспірант кафедри економічної теорії Віталій Омельяненко здобув престижну нагороду в секції економічних наук та менеджменту міжнародного наукового проекту GІSAP за цикл наукових публікацій, присвячених міжнародному трансферу технологій. Відповідно до Рішення Президії Міжнародної академії наук і вищої освіти (Лондон, Великобританія) за підсумками реалізації програми національних першостей з наукової аналітики серед вчених України у 2012 році представник СумДУ отримав диплом «Third Class Diploma of Excellence» та медаль третього ступеня.

Для довідки: GІSAP (Global Іnternatіonal Scіentіfіc Analytіcal Project) об’єднує вчених із різних країн світу з метою просування на світовий рівень передових ідей, теорій і концепцій в усіх сферах наукової думки, а також підтримки інтересу громадськості до сучасних питань і досягнень академічної науки.

Сумський державний університет вітає Віталія та його наукового керівника – декана факультету економіки та менеджменту, завідувача кафедри економічної теорії, д.е.н., проф. Ольгу Прокопенко з вагомим здобутком та бажає подальших успіхів.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]