Дата публікації:
29 червня 2011
Кількість переглядів:
1551
Поділитися:

20–24 червня 2011 р. на базі кафедри «Технологія машинобудування, верстати та інструменти» пройшла Літня школа АСКОН–2011, під час якої викладачі підвищували кваліфікацію у галузі сучасних автоматизованих технологій проектування.

У рамках програми старший викладач кафедри «Технологія машинобудування, верстати та інструменти» Віталій Іванов успішно здав екзамен на сертифікат компанії АСКОН та отримав кваліфікацію сертифікованого спеціаліста з системи САПР ТП Вертикаль 2011.

У Літній школі взяли участь викладачі як Сумського державного університету та Машинобудівного коледжу СумДУ, так і Національного аерокосмічного університету «ХАІ» (м. Харків). Слухачі прослухали професійний курс «Розробка технологічних процесів у САПР ТП Вертикаль. Основи роботи з ЛОЦМАН: PLMі корпоративними довідниками». Виконавши успішно програму, учасники отримали сертифікати.

У рамках співпраці компанії АСКОН та Сумського державного університету кафедра «Технологія машинобудування, верстати та інструменти» безкоштовно отримала комплекти ліцензійного програмного забезпечення КОМПАС-3DV13 та САПР ТП Вертикаль 2011. Впровадження цих програмних продуктів у навчальний процес підготовки інженерів дозволить значно підвищити рівень викладання спеціальних дисциплін з конструкторської та технологічної підготовки, а студенти – матимуть змогу отримати нові знання за допомогою сучасних технологій проектування.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]