Дата публікації:
30 червня 2011
Кількість переглядів:
1545
Поділитися:

Поселення студентів до гуртожитків СумДУ має пройти максимально комфортно та швидко. На цьому наголосила проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань Олена Король під час відкритого засідання комісії по поселенню до гуртожитків.

Нарада об’єднала заступників деканів по роботі в гуртожитках, адміністраторів гуртожитків, співробітників відділу по роботі зі студентською молоддю в гуртожитках та представників студради студмістечка.

Директор студмістечка Сергій Стонт підбив підсумки проведеної за рік роботи і розповів про нинішній стан матеріально-технічної бази гуртожитків. З урахуванням сказаного та побажань студентів, які проживають в гуртожитках, комісія затвердила список нагальних питань, які вирішуватимуться у літній період. Планами на майбутнє поділився і головний інженер СумДУ Володимир Звягінцев. За його словами, у рамках програми енергозбереження в гуртожитках встановлюватимуться сонячні колектори, додаткові батареї і теплові насоси.

Також на засіданні заступники деканів по роботі в гуртожитках оприлюднили рейтинг на поселення по кожному факультету, згідно якого проводиться поселення. Бали до цього рейтингу студенти заробляють протягом всього навчального року, а зміни до вже складеного рейтингу можна вносити лише за рішенням відповідної комісії.

Нагадаємо, у гуртожитках Сумського державного університету проживає близько 2500 студентів, у тому числі аспіранти, лікарі-інтерни та іноземні студенти.

Ліна П’ятниця

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]