Дата публікації:
07 липня 2011
Кількість переглядів:
1632
Поділитися:

Сумський державний університет завершив літній випуск студентів денної форми навчання. Більше 1000 випускників отримали бажаний диплом «спеціаліста» та «магістра» та поповнили когорту журналістів, перекладачів, юристів, економістів, інженерів, програмістів, медиків… країни.

Традиційне свято цього року мало свої особливості. Кропітка підготовча робота оргкомітету зумовила чітку структуру та змістовність заходу. Теплі привітання, радість випускників, хвилювання викладачів та батьків,  позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості.

Протягом трьох тижнів вихованці Медичного інституту, факультетів економіки та менеджменту, технічних систем та енергоефективних технологій, іноземної філології та соціальних комунікацій, електроніки та інформаційних технологій та юридичного факультету гордо піднімалися на сцену СумДУ для отримання бажаного «свідоцтва освіченості».

Ректор Сумського державного університету щиро вітає випускників провідного навчального закладу та висловлює впевненість, що отримані глибокі знання дозволять вихованцям гідно вступити до молодої когорти правників та надалі лишатися на висоті вимог нашої доби.

«Ви можете гідно йти життєвим шляхом, бути впевненими у своїх силах, своїх можливостях, своєму майбутньому. Але без щоденної кропіткої роботи над собою, постійного самовдосконалення і професійної самоосвіти життєвий успіх залишатиметься тільки у мріях», - пам’ятайте ці влучні слова ректора СумДУ, дорогі випускники. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато, наповнених корисними справами і земними радощами, років.

Шановні випускники, пам’ятайте свою almamater, у стінах якої ви провели одні з найкращих років свого життя!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]