Дата публікації:
25 лютого 2014
Кількість переглядів:
618
Поділитися:

17-18 лютого співробітники СумДУ провели тренінг для 60 учасників з усіх вишів Сумщини щодо створення в навчальних закладах сприятливого середовища для молодих сімей.

До заходу долучилися проректори з виховної роботи та соціальних питань, працівники, які опікуються позанавчальною роботою, представники студентського самоврядування та молоді матері. Тренінг проходив у рамках проекту «Рівні можливості для здобуття професії молодими матерями-студентками у ВНЗ» за фінансової підтримки Європейського Союзу та в офіційному партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Міністерством соціальної політики України.

За словами експерта з гендерних питань проекту Андріани Костенко, результатами спільної роботи залишилися задоволені і організатори, і учасники. «Були окреслені подальші кроки співпраці між вишами через проведення спільних соціально-орієнтованих заходів, зокрема, виникла пропозиція поширити ініціативу дружності до сім’ї на рівень міста. Очікуємо, що створення доброзичливих до сім’ї умов у середовищі Сумщини дуже скоро стане звичною практикою», – відзначила пані Андріана.  

Ініціатива Сумського державного університету буде поширена в усіх областях України. Такі тренінги вже проведені для представників запорізьких та дніпропетровських вишів.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]