Дата публікації:
13 липня 2011
Кількість переглядів:
1620
Поділитися:

За оновленими даними світового рейтингу університетів 4ICU (International Colleges & Universities) Сумський державний університет став шостим серед вітчизняних вишів і єдиним серед регіональних. У порівнянні з минулорічним показником СумДУ піднявся аж на шість позицій.

Нагадаємо, що рейтинг 4ICU визначає популярність навчального закладу через популярність його web-ресурсів у світі. Окрім того, International Colleges & Universities є одночасно і пошуковою системою, і міжнародним каталогом вищих навчальних закладів. Усього він включає понад 10 000 вищих навчальних закладів з 200 країн світу.

Поява у провідних міжнародних рейтингах свідчить про іміджевість та авторитетність університету, адже значно зростають можливості співпраці навчального закладу з партнерами за кордоном, доступу до найсучасніших інноваційних технологій. Присутність у рейтингу робить ВНЗ більш привабливим для іноземних студентів. 

У Сумському державному університеті переконані, місце серед найкращих університетів світу  в провідних університетських рейтингах – це своєрідний квиток до елітного клубу, учасники якого створюють парадигму розвитку сучасної цивілізації.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]