Дата публікації:
06 березня 2014
Кількість переглядів:
1012
Поділитися:

Колектив Сумського державного університету глибоко стурбований ситуацією, що склалася внаслідок втручання у внутрішні справи Української держави з боку керівництва Російської Федерації. Наша позиція оприлюднена у заяві, яка розміщена на сайті університету 3 березня 2014 року та надіслана усім нашим партнерам у всесвітньому науково-освітньому просторі, у тому числі в Росії.

На сьогодні в досить складному становищі знаходяться військовослужбовці Збройних Сил України в Криму та члени їхніх сімей. Саме вони гідно та стійко переносять труднощі військової служби та потребують як моральної, так і фінансової підтримки.

Звертаємося до працівників та студентів нашого університету з ініціативою про надання фінансової підтримки військовослужбовцям для закупки продуктів харчування, питної води, предметів першої необхідності. Ви можете безпосередньо особисто перерахувати кошти на відповідний рахунок Міністерства оборони України або надати заяву на ім’я ректора університету щодо перерахування свого одноденного заробітку для цих цілей.

Реквізити рахунку для перерахування допомоги на матеріально-технічне та медичне забезпечення Збройних Сил України розміщено на офіційному сайті Міністерства оборони України.

Звертаємося до колег з інших навчальних закладів щодо підтримки нашої ініціативи.

За дорученням колективу

Ректор                                                                               А. Васильєв

Голова представницького органу
профспілок співробітників університету                  В. Боровик

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]