Дата публікації:
18 березня 2014
Кількість переглядів:
588
Поділитися:

Магістрантка спеціальності «Переклад» Леніна Кравець посіла перше місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Політологія», що відбувся в м. Миколаїв. Загалом до конкурсу долучилися 88 студентів із провідних українських вишів.

Представниця СумДУ виступила із доповіддю на тему «Електоральна культура в Україні (на прикладі виборів до Верховної Ради України 2012 року)» (науковий керівник – доцент кафедри філософії, політології та інноваційних соціальних технологій  СумДУ Адріана Костенко).

Дівчина переконана: щоб досягти гарного результату, треба ретельно підійти до справи та докласти максимум зусиль. Відзнаки за наукові дослідження, у тому числі міжнародні, вона отримує не вперше. Студентка співпрацює з центром соціально-гуманітарних аспектів регіональних досліджень СумДУ і проводить на Сумщині соціологічні опитування.

«Рекомендую не обмежуватися вузьким колом інтересів, а випробовувати свої сили в різних сферах. Це дійсно може допомогти відкрити ваш прихований потенціал», – підкреслює Леніна.

Сумський державний університет вітає магістрантку з перемогою, бажає успіхів у реалізації запланованого.

Студентки спеціальності «Журналістика»
Анастасія Нємцева, Маргарита Рилова

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]