Дата публікації:
18 березня 2014
Кількість переглядів:
872
Поділитися:

Сумський державний університет досягнув високих успіхів в організації наукового процесу серед класичних вищих навчальних закладів України. На цьому було наголошено 17 березня під час засідання в Міністерстві освіти і науки України під головуванням директора департаменту наукової діяльності та ліцензування МОН Олександра Якименка.

Якісна організація наукового процесу в Сумському державному університеті дозволила вишу отримати вагомі наукові результати, значний обсяг надходжень до спеціального фонду державного бюджету, налагодити тісну співпрацю з вітчизняними виробниками та високі результативні партнерські стосунки в багатьох провідних країнах світу. Не зважаючи на значні труднощі на цьому шляху, такого успіху університету вдалося досягти завдяки одночасно активній роботі в усіх напрямах провадження наукової та науково-технічної діяльності університету у звітному році.

Поряд із представниками Сумського державного університету у засіданні взяли участь проректори з наукової роботи університетів Прикарпаття, Луцька, Херсону, Хмельницького, Черкас, Чернівців, Миколаєва. Під час доповіді вони презентували свої наукові здобутки, ділилися досвідом щодо започаткування нових форм організації наукового процесу.

За інформацією офіційного веб-сайту
Міністерства освіти і науки України

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]