Дата публікації:
19 березня 2014
Кількість переглядів:
796
Поділитися:

14 березня відділ міжнародного співробітництва СумДУ під егідою Національного Еразмус+ Офісу в Україні нагородив найактивніших студентів – учасників програм академічної мобільності у 2013 році. Зокрема, вони пройшли навчання в літній академії університету Кобленц-Ландау та інших закордонних вишах у рамках грантових програм Erasmus Mundus, Fulbright, DAAD.

За словами проректора СумДУ з науково-педагогiчної роботи, міжнародної діяльності та технічного забезпечення Володимира Любчака, розвиток академічної мобільності сприяє зростанню якості освітніх послуг. Участь у міжнародних програмах обміну відкриває студентам безліч можливостей для особистісного розвитку. Учасники програм знайомляться з європейською системою вищої освіти, отримують власний безцінний досвід навчання в закордонних вишах, удосконалюють знання іноземної мови в аутентичному мовному середовищі та здобувають навички міжкультурного діалогу. 

«Університет активно впроваджує технології академічної мобільності, прийняті в європейському освітньому просторі. Кількість студентів, аспірантів і науково-педагогічних працівників, які беруть участь в міжнародних програмах мобільності, щороку зростає. Ми поступово наближаємось до того, щоб студенти кожної спеціальності могли здобути навички за кордоном», – зазначив начальник відділу міжнародного співробітництва СумДУ Костянтин Кириченко.

Сумський державний університет тримає курс на постійне вдосконалення якості освітніх послуг та є активним учасником глобального освітнього простору. Заклад постійно розширює коло можливостей для всебічного розвитку студентів, науковців і викладачів.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]