Дата публікації:
09 квітня 2014
Кількість переглядів:
884
Поділитися:

Дві студентки спеціальності «Компресори, пневмоагрегати та вакуумна техніка» СумДУ відзначилися у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Енергетика».

Усього на конкурс, що проходив 18-20 березня у Приазовському державному технічному університеті, було подано 109 робіт із 39 ВНЗ України.

Диплом І ступеня та грошову премію від однієї з промислових компаній-спонсорів отримала студентка п’ятого курсу Дарія Сорокіна за роботу «Математичне моделювання системи повітропостачання промислового підприємства» – (науковий керівник – к.т.н., професор кафедри технічної теплофізики Герман Бондаренко).

Дарія розробила математичну модель системи повітропостачання промислового підприємства. Робота студентки особливо сподобалася одному з членів комісії, заступнику головного інженера меткомбінату «Азовсталь» Сергію Божку, який розраховує знайти їй практичне застосування на своєму підприємстві.

Дипломом ІІІ ступеня була відзначена робота п’ятикурсниці СумДУ Марини Медведєвої на тему: «Інтегровані багатовальні газові відцентрові компресори для низьких значень тиску газу на виході (0,2 – 0,5 МПа)» (науковий керівник – к.т.н., доцент кафедри технічної теплофізики Микола Калінкевич).

Сумський державний університет вітає студенток із перемогами і бажає подальших успіхів у науковій роботі!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]