Дата публікації:
11 квітня 2014
Кількість переглядів:
790
Поділитися:

Про можливості змістовно провести літні канікули, отримати нові знання, досвід і враження йшлося 10 квітня на презентації програм навчання в закордонних літніх школах.

Студенти і аспіранти Сумського державного університету можуть обрати програму в Польщі, Угорщині, Литві, Німеччині, Туреччині або будь-якій іншій країні. Подача документів до більшості літніх шкіл триватиме протягом квітня-травня.

Літні школи передбачають навчання за обраною темою в закордонному ВНЗ 2-4 тижні. Іноземні виші пропонують для вивчення дисципліни, цікаві майбутнім фахівцям у сферах економіки, юриспруденції, політології, інженерії, соціології, медицини тощо. Крім того, є низка мовних курсів.

Кожен має можливість здобути стипендію на навчання за результатами конкурсного відбору. За підсумками навчання студенти отримують сертифікат та академічні кредити ECTS.

«Сумський державний університет сприяє залученню студентів до різних форм академічної мобільності. Літні школи – це додаткові знання та досвід за фаховим спрямуванням, можливість удосконалити знання іноземних мов, розширити коло знайомств і знайти нових друзів», –  зазначив начальник відділу міжнародного співробітництва СумДУ Костянтин Кириченко.

З його слів, студенти СумДУ щороку проходять навчання в літніх школах та на мовних курсах в університетах Польщі, Німеччини, Австрії та багатьох інших країн.

За інформацією щодо участі у програмах навчання влітку звертайтеся до відділу міжнародного співробітництва в Б-308, за телефоном 687-784 або на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]