Дата публікації:
14 квітня 2014
Кількість переглядів:
833
Поділитися:

10 квітня Вчена рада Сумського державного університету розглянула стан виконання положень «Кодексу корпоративної культури СумДУ».

«Студенти, викладачі та співробітники зберігають і примножують традиції університету, орієнтуються на загальноприйняті моральні цінності та соціальні норми,  піклуються про репутацію і позитивний імідж СумДУ. Без цього неможливий розвиток університету та просування його бренду в соціокультурному та науково-освітньому просторі», – зазначила проректор з науково-педагогiчної роботи та організації позанавчальної діяльності Олена Король.

За її словами, «Кодекс» торкається всіх аспектів життя вишу. Піднесенню корпоративного духу сприяють загальноуніверситетські свята і конкурси. Сприятливий мікроклімат в університетській спільноті створюється через усвідомлення таких складових корпоративної культури, як відповідний зовнішній вигляд, манери, етика спілкування.

Вчена рада постановила продовжувати роз’яснювальну роботу серед студентів щодо положень «Кодексу корпоративної культури СумДУ» з метою залучення молоді до різних форм громадської активності, здорового способу життя, виховання толерантності та взаємоповаги.

Головний інженер СумДУ Володимир Звягінцев наголосив на важливості дбайливо ставитися до майна університету, дотримуватися чистоти і порядку на робочому місці, у навчальних аудиторіях, гуртожитках тощо.

Для розвитку колективних традицій передбачається і надалі проводити дні спеціальностей і факультетів. Зв’язки з випускниками університету налагоджуватимуться на вечорах-зустрічах, а також шляхом створення асоціацій випускників. З метою формування почуття гордості за університет планується створити віртуальний музей історії СумДУ.

Студентський ректор Михайло Оприско висловився за подальше проведення в СумДУ конкурсу «Культура починається з мене» та за створення іменних аудиторій на вшанування видатних науковців університету.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]