Дата публікації:
16 квітня 2014
Кількість переглядів:
1251
Поділитися:

16 квітня Сумський державний університет уклав довгострокову угоду з Координаційною радою молодих юристів при Головному управлінні юстиції України у Сумській області про проходження практики студентів-юристів.

«Ми спрямовуватимемо студентів за їх бажанням в державні структури (суд, органи міліції, юстиції) або на приватну практику – в адвокатуру чи нотаріат. Молоді юристи матимуть змогу визначитися, в якій сфері юриспруденції їм максимально комфортно та цікаво і де вони зможуть якнайкраще розкрити свої здібності», – зазначив голова Координаційної ради молодих юристів, голова громадської організації «Контроль та охорона», випускник СумДУ Андрій Кнуренко. З його слів, Координаційна рада надаватиме рекомендації щодо працевлаштування кращих випускників-юристів СумДУ в органах виконавчої влади, державних підприємствах, установах і організаціях.

«Налагодження співпраці з громадською організацією сприятиме якісній практичній підготовці студентів-юристів на основі теоретичних правових знань», – висловив переконання перший проректор СумДУ Василь Карпуша. Нагадаємо, що студенти юридичного факультету мають можливість набувати практичні навички і в стінах Сумського державного університету. В «Юридичній клініці СумДУ» вони надають безкоштовні юридичні консультації сумчанам. Правознавці СумДУ будують успішну кар’єру, беруть активну участь у раді юристів області та спілці юристів України.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]