Майбутній інженер Сумського державного університету Олександр Фурса здобув диплом I ступеня у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської сировини».
Студента СумДУ відзначили у секції «Процеси машин і апаратів харчових виробництв». Він представив наукове дослідження на тему: «Гідродинамічні чинники роботи вихрових грануляторів зваженого шару для одержання харчових продуктів» (науковий керівник – к.т.н., доцент кафедри «Процеси та обладнання хімічних і нафтопереробних виробництв» Артем Артюхов).
Загалом на конкурс було подано 137 студентських робіт, присвячених технології та обладнанню харчових виробництв. Підсумкова науково-практична конференція відбулася 10-11 квітня на базі Національного університету харчових технологій(Київ).
Сумський державний університет щиро вітає студента факультету технічних систем і енергоефективних технологій (ТеСЕТ), бажає молодому науковцю продовжувати актуальні наукові дослідження та підкорювати нові вершини в науці.
Відділ інформаційно-рекламної діяльності