Дата публікації:
22 квітня 2014
Кількість переглядів:
689
Поділитися:

15 квітня професор Лондонської школи економіки Джудіт Шапіро вкотре прочитала лекцію в Сумському державному університеті.

У лекції-бесіді професор розповіла викладачам, аспірантам і студентам факультету економіки та менеджменту про можливості проведення досліджень в Лондонській школі економіки, акцентувала на її відмінностях від інших, зокрема, Паризької школи, а також ознайомила з можливостями навчання і стажування в Лондоні.

Джудіт Шапіро є відомим демографом в області досліджень причин смертності населення пострадянських країн. Вона консультує співробітників СумДУ – учасників трирічного проекту «Світова економіка охорони здоров’я» («Global Health Economics»): доцентів кафедри економічної теорії Надію Костюченко та Марію Троян, доцента кафедри управління Ганну Швіндіну і докторанта кафедри сімейної медицини Оксану Мелеховець.

Для довідки. Лондонська школа економіки (London School of Economics and Political Science) входить до трійки кращих ВНЗ Великобританії. Серед її випускників – перші особи держав, всесвітньо відомі фахівці в галузі права, дипломатії, торгівлі, фінансів, відомі актори і музиканти, визнані у світі науковці, у тому числі 17 лауреатів Нобелівської премії.

Кандидат економічних наук,
заступник завідувача кафедри управління ФЕМ
Ганна Швіндіна

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]