Дата публікації:
24 квітня 2014
Кількість переглядів:
1087
Поділитися:

Старший викладач секції «Інформаційні технології проектування» кафедри комп’ютерних наук СумДУ Богдан Гайдабрус пройшов довготермінове стажування в Туринській політехніці (м. Турин, Італія) за напрямом «Управління ризиками та проектами».

Півроку науковець СумДУ працював у науково-дослідницькій групі під керівництвом професора Карло Рафеле. Завдяки участі в зимовій школі «Project&People Management» на базі підприємства COMAU він вдосконалив практичні навички з лідерства, менеджменту персоналу та управління проектами.

Крім того, під час поїздки Богдан Гайдабрус відвідав такі підприємства-лідери у галузі автомобілебудування, як: Fiat, COMAU, Alfa Romeo, Maserati.

Результати стажування були представлені на V Міжнародній науково-технічній конференції «Інтегроване стратегічне управління, управління проектами і програмами розвитку підприємств і територій», що відбулася в місті Банско (Болгарія) у лютому. У конференції взяли участь провідні науковці України та Болгарії. Вони високо оцінили результати дослідження представника СумДУ.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]