Дата публікації:
25 липня 2011
Кількість переглядів:
1436
Поділитися:

24 липня стало відомо ім’я команди-чемпіона Європи 2011 року з міні-футболу серед студентських команд. Переможцями стали спортсмени Валенського університету (Іспанія). Срібло дісталося також іспанцям – студентам Університету м. Малага. Бронза – у руках португальців з Університету Міньо.

За фінальні ігри команді «СумДУ» випала нагода помірятися футбольними силами з цьогорічним Чемпіоном Європи – Валенським університетом. 23 липня сумчани поступилися іспанцям з рахунком 4:2. Голи у ворота чемпіонів вдалося забити Євгенію Петракову та Едуарду Ожогу.

Матч за третє місце проходив 24 липня між Україною та Португалією. Студенти Університету Міньо забили гол вихованцям Сумського державного університету на останній хвилині першого тайму. За дев’ять хвилин після перерви сумчани не лише зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. Голи забили Валерій Карацюба та Андрій Бурдюг.  Тридцять шоста хвилина другого тайму зрівняла рахунок футбольної гри. Цього дня доля посміхалась португальським студентам – як і в першому таймі, на останніх секундах (10 сек) другого тайму у ворота Олександра Костюченка потрапив м’яч від португальця. Часу, що залишився, було замало для того, щоб сумчани врятували цю гру.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]