Дата публікації:
05 травня 2014
Кількість переглядів:
672
Поділитися:

Керівник координаційного центру гуманітарної політики СумДУ Ніна Світайло долучилася до всеукраїнського «круглого столу» на тему «Впровадження міжнародних стандартів в систему освіти щодо забезпечення рівних прав і можливостей жінок у суспільстві». Захід проходив у Києві у квітні в рамках виставок «Освіта та кар’єра – 2014» та «Освіта за кордоном».

У програмі виставок – низка науково-практичних семінарів і «круглих столів» за участю науковців із Київської, Харківської, Дніпропетровської, Сумської, Луганської, Рівненської, Полтавської, Луганської, Івано-Франківської та інших областей.

Учасники розглянули  ряд питань сучасної української освіти: гуманоцентричну спрямованість навчального процесу, профорієнтацію, взаємостосунки навчальних закладів і родини, інноваційні педагогічні технології, формування здорового способу життя серед молоді, українську жестову мову в сучасному освітньому просторі, оновлений зміст освіти дітей з порушеннями слуху тощо.

Організатори виставок – Національна академія педагогічних наук України та Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МОН.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]