Дата публікації:
08 травня 2014
Кількість переглядів:
982
Поділитися:

Випускник Сумського державного університету – бізнес-аналітик корпорації IBM (Канада), професор Університету Торонто Олександр Романко – прочитав у СумДУ відкриту лекцію. Він ознайомив студентів і всіх бажаючих із бізнес-аналітикою як професією, її можливостями та тенденціями.

Олександр Романко поділився формулою власного успіху та дав поради молоді на шляху кар’єрного зростання. За його словами, для просування в ІТ-сфері студентам, перш за все, слід зрозуміти, чи це їх покликання. Під час навчання в університеті намагатися отримати якомога більше базових знань, брати участь у закордонних літніх школах і стажуваннях, проходити сертифіковані курси всесвітніх ІТ-компаній, налагоджувати ділові контакти з роботодавцями. Крім того, необхіднобезперервно розширювати кругозір і слідкувати за сучасними тенденціями, адже ІТ-технології швидко змінюються.

Канадський бізнес-аналітик і професор акцентував: «Сумський державний університет був для мене трампліном. Навчання в СумДУ – це база, на основі якої я будував нові можливості, шукав додаткові шляхи, щоб знайти своє місце в ІТ-індустрії».

Лекція пройшла в рамках міжнародних наукових зустрічей: ХХ конференції «Економіка для екології» та конференції ім. професора Олега Балацького «Економічні проблеми сталого розвитку».

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]