Дата публікації:
14 травня 2014
Кількість переглядів:
779
Поділитися:

Делегація Медичного інституту Сумського державного університету взяла участь у координаційній нараді в рамках грантового освітнього проекту TEMPUS «Впровадження інноваційних освітніх стратегій в медичній освіті та створення міжнародної мережі національних навчальних центрів». Зустріч відбулася 5-6 травня у Тбілісі (Грузія) на базі Медичного університету ім. Д. Твідліані.

Україну на зустрічі представляли директор Медінституту СумДУ Владислав Сміянов, заступник з навчальної роботи Андрій Лобода та заступник з навчально-методичної роботи Вікторія Гарбузова.

Присутні обговорили проміжні результати реалізації проекту в країнах-учасниках (Україні, Грузії, Казахстані), питання оснащення та функціонування медичних навчальних центрів, адаптації навчальних матеріалів, створення онлайн-бібліотеки для матеріалів проекту та опанування технологій «віртуального пацієнта».

У рамках зустрічі було проведено семінар за результатами тренінгів у країнах-учасниках. Досвід сумчан біло високо оцінено координатором та кураторами проекту.

Круглий стіл із зацікавленими керівниками грузинських клінік виявив подібні проблеми пострадянської медичної освіти (недостатній рівень володіння практичними навичками, невміння працювати в команді, відсутність мотивації випускника), які можуть бути подолані завдяки успішній реалізації проекту.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]