Дата публікації:
21 травня 2014
Кількість переглядів:
612
Поділитися:

11-17 травня з нагоди Дня матері та Дня сім’ї Сумський державний університет долучився до проведення тематичної інформаційної кампанії. Протягом тижня за участю представників центру підтримки сім’ї СумДУ відбулася низка заходів із планування сім’ї для студентів, викладачів і співробітників СумДУ, а також громадськості міста.

Під час семінарів на тему «Репродуктивне здоров’я, спадковість, планування сім’ї та догляд за дитиною перших років життя» присутні обговорили етичні аспекти відповідальності за статеву поведінку чоловіків і жінок, очікування від «іншої половинки», питання особистісного контролю за вчинки по відношенню до себе та до свого партнера (партнерки).

17 травня на центральній вулиці Сум відбувся міський захід «Сумщина – край щасливих сімей». Учасники мали нагоду весело та з користю провести час. Святкова програма привернула увагу громади до сімейних цінностей. Усі бажаючі отримали буклети «Для закоханих: плануй своє життя» та «Запланований вибір».

Крім того, в літературній вітальні бібліотеки СумДУ організовано книжкову виставку, присвячену темі матері та дитини.

Інформаційну кампанію ініціювала громадська організація «Інтелект Сумщини». Заходи проходили за проектом «Збережи життя: здоров’я і відповідальність заради дітей і майбутнього» в рамках програми «Здоров’я жінок України» Агентства США з міжнародного розвитку USAID.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]