Дата публікації:
29 травня 2014
Кількість переглядів:
655
Поділитися:

У травні Сумський державний університет зібрав старшокласників сумських шкіл і студентів СумДУ на сесії Європейського молодіжного парламенту.

У перший сесійний день учасники працювали у комітетах (командах) над вирішенням питань промисловості, здорового довкілля, зайнятості, культури та освіти. Наступного дня делегати від кожного комітету публічно представили результати тематичних обговорень.

Європейський молодіжний парламент – одна з найбільших європейських платформ для політичних дебатів, міжкультурного діалогу, неформальної політичної освіти та обміну ідеями між молоддю з усієї Європи.

Зустріч відбулася за підтримки факультету економіки та менеджменту. Декан ФЕМу Ольга Прокопенко наголосила на відкритості університету та факультету до співпраці з міжнародною спільнотою та активною молоддю.

Член правління ЄМП з регіонального розвитку,  випускник Києво-Могилянської академії Михайло Рожков акцентував, що сучасному стану аудиторій СумДУ та його зеленим територіям можуть позаздрити навіть столичні виші.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]