Дата публікації:
02 червня 2014
Кількість переглядів:
872
Поділитися:

1 червня у Сумському державному університеті відбулася зустріч Міністра молоді та спорту України Дмитра Булатова зі студентським активом та лідерами молодіжних громадських організацій області. До розмови долучилися голова Сумської облдержадміністрації Володимир Шульга і ректор Сумського державного університету Анатолій Васильєв.

Молодь поставила міністру ряд актуальних питань, зокрема, щодо нових некорумпованих підходів у проведенні конкурсу молодіжних проектів, створення толерантного середовища для навчання іноземних студентів, патріотичного виховання дітей і молоді, розвитку екстремальних видів спорту.

«Я – ваш представник в уряді, – відзначив Дмитро Булатов, звертаючись до студентства. – Роботу міністерства ми будуємо, виходячи з потреб суспільства і реагуючи на ці потреби. Разом з тим закликаю вас до ініціативності та спільної роботи, адже ми створюємо коло небайдужих людей для реалізації молодіжної політики». Міністр запевнив, що усі питання, які озвучили молодіжні лідери, вже знаходять відображення в роботі міністерства. Він повідомив, що наразі в міністерстві створюється «центр звернень» для більш ефективної взаємодії з громадськістю. Також у перспективі – координація міністерством напрямків «туризм» і «молодіжне кредитування».

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]