Дата публікації:
04 червня 2014
Кількість переглядів:
975
Поділитися:

Студент спеціальності «Компресори, пневмоагрегати і вакуумна техніка» СумДУ Андрій Орлов взяв участь у навчальному візиті до Вармінсько-Мазурського університету м. Ольштин (Польща). Поїздка проходила 13-24 травня у рамках програми Study Tours to Poland. До участі в заході були запрошені 12 здібних студентів із України, Молдови та Російської Федерації.

Під час ряду лекцій, семінарів, тренінгів і командних ігор представник факультету технічних систем та енергоефективних технологій отримав корисну інформацію та мав змогу застосувати здобуті знання на практиці.

На лекції представника Вармінсько-Мазурського воєводства студент ознайомився із процесом функціонування місцевого та студентського самоврядування. На конкретному прикладі дізнався, як розвивати власний бізнес у Польщі. Найбільше враження на нього справив майстер-клас на тему «Вміння бути лідером».

Екскурсійна програма включала відвідування замку Лізбарк Вармінський, Музею Солідарності у Гданську, історичного пам’ятника «Будинок Мендельсона», Національного Музею у Варшаві, кафедрального собору в Оливі та багатьох інших історичних місць.

«Сподіваюся, що зможу реалізувати досвід і знання, отримані під час проекту на благо університету та міста», – відзначив Андрій Орлов.

Студентка спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю»
Вікторія Христосенко

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]