Дата публікації:
20 червня 2014
Кількість переглядів:
574
Поділитися:

У червні в Сумському державному університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми юридичної науки на шляху сучасної розбудови держави і суспільства».

Захід зібрав учасників із Києва, Харкова, Чернігова, Дніпропетровська, Запоріжжя, Маріуполя, Львова, Івано-Франківська, а також Гродно (Білорусь) та Москви (Російська Федерація). Співорганізаторами конференції виступили юридичний факультет СумДУ та Українська асоціація фахівців трудового права.

Тематика зустрічі охопила всі галузі права: адміністративне право і процес, фінансове право, інформаційне право, цивільне право, трудове право, право соціального забезпечення, кримінальне право, кримінологію, теорію та історію держави і права.

З доповідями виступили науковці з різних галузей права, викладачі, аспіранти, студенти і практикуючі юристи. Учасники відзначили актуальність піднятих у доповідях питань та вдале поєднання теорії і практики.

Декан юридичного факультету СумДУ, д.ю.н., професор Анатолій Куліш представив дослідження «Відповідальність за лихослів’я в громадських місцях». Завідувач кафедри права СумДУ, д.ю.н., доцент Михайло Бурбика висвітлив тему «Проблеми цивільного контролю за діяльністю органів прокуратури в сучасних умовах, адміністративно-правовий аспект».

«Юридичний факультет СумДУ сприяє розширенню рамок конференції», – акцентував Президент Української асоціації фахівців трудового права, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України та АРК Валентин Венедіктов.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]