Дата публікації:
25 червня 2014
Кількість переглядів:
783
Поділитися:

Аспірант кафедри економічної теорії Віталій Омельяненко отримав премію у II міжнародному конкурсі молодих науковців «Архетипіка і державне управління: раціоналізація та нормативні практики», що відбувся в Національній академії державного управління при Президентові України. Роботи на конкурс подавали молоді науковці з України, Білорусі, Росії, Польщі та США.

Результати власних досліджень аспірант представив на міжнародному теоретико-методологічному семінарі. Тематика його доповіді торкалася впливу національних факторів на конкурентоздатність національної інноваційної системи України (науковий керівник – д.е.н., проф. Ольга Прокопенко).

Серед інших тем семінару – архетипи влади і сучасної демократії, соціокультурне підґрунтя людського потенціалу в контексті українського соціуму, громадянський потенціал соціальних медіа як чинник раціоналізації державного управління в Україні тощо. Загальна дискусія сфокусувала увагу на актуальних питаннях українського сьогодення щодо об’єднання держави та її виходу із кризи.

Наукову зустріч відвідали голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Лілія Гриневич та Президент Британської академії освіти Сергій Котов-Дарті.

Сумський державний університет вітає студента факультету економіки та менеджменту з цим вагомим здобутком і бажає подальших успіхів.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]