Дата публікації:
26 червня 2014
Кількість переглядів:
1508
Поділитися:

25 червня Сумський державний університет з моніторинговим візитом відвідали керівник Центру міжнародних проектів «Євроосвіта» Олеся Линовицька та прес-секретар університетського рейтингу «ТОП-200 Україна» Ігор Михайленко.

«Сумський державний університет привернув нашу увагу, адже за останні роки виш удвічі покращив свої позиції в університетському рейтингу «ТОП-200 Україна» та демонструє високу динаміку розвитку», – зазначила Олеся Линовицька. Так, СумДУ в рейтингу посідає шосту позицію за показниками міжнародної діяльності і є лідером за динамікою розвитку серед 50 кращих університетів України.

Гості ознайомилися з науково-освітнім потенціалом СумДУ, а саме з матеріально-технічним забезпеченням, науково-інноваційною діяльністю, соціальними проектами, освітніми послугами для іноземних громадян. У рамках поїздки вони відвідали навчальні центри міжнародних ІТ-компаній PortaOne, NetCracker, дитячу кімнату «Студентський лелека», онлайн-студію дистанційного навчання, побували в Медичному інституті та санаторії-профілакторії СумДУ.

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» створено за ініціативи НДІ прикладних інформаційних технологій НАН України для впровадження принципів міжнародної експертизи та рейтингового оцінювання діяльності вищих навчальних закладів України.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]