Дата публікації:
04 липня 2014
Кількість переглядів:
721
Поділитися:

Для адаптації студентів-сиріт у Сумському державному університеті працює розгалужена мережа відповідних служб і органів самоврядування.

«Університет виконує не лише безпосередню – освітню місію. Студентам, які опинилися без батьківської опіки, ми допомагаємо у вирішенні комплексу особистих проблем», – переконана начальник відділу соціальної роботи СумДУ Ольга Тисячник.

СумДУ у повній мірі виконує свої зобов’язання щодо матеріального забезпечення таких студентів. Їм надається безоплатне харчування, вони отримують грошові компенсації на придбання одягу, взуття, навчальної літератури, матеріальну допомогу.

Студенти-сироти залучаються до змістовного дозвілля, тематичних тренінгів. З питань соціального захисту систематично проводяться індивідуальні консультації, зустрічі з опікунами та представниками органів соцопіки. Став традиційним святковий вечір для сиріт «Від Миколая до Різдва». Задіяні заступники деканів з виховної роботи, студентська профспілка, психологічна служба, самоврядування гуртожитків та інші.

Серед студентів СумДУ – 82 сироти та 88 напівсиріт.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]