Дата публікації:
01 вересня 2014
Кількість переглядів:
1321
Поділитися:

Цього року близько 1200 першокурсників поповнили лави Сумського державного університету. Урочиста посвята проходила 29 серпня.

Молодь познайомилася з можливостями університету, а саме різноманіттям творчих гуртків, спортивних секцій, кафедрою військової підготовки. За традицією, один із найкращих студентів вручив першокурсникам символічний студентський квиток.

«Пишайтеся званням студента, успішно оволодівайте знаннями, живіть різноманітним студентським життям і примножуйте знані традиції нашого навчального закладу», – зазначив ректор Анатолій Васильєв, вітаючи першокурсників. Він додав, що в СумДУ молодь вдало поєднує освіту, науку, творчість, спорт і громадську діяльність.

«Ви навчаєтеся у престижному виші, знаному в Європі та світі», – наголосив голова обласної ради Микола Клочко. Він побажав студентам нових ідей, що у майбутньому сприятимуть розвитку міста, області та країни.

Цьогорічна посвята відзначилася особливим патріотичним забарвленням: національні костюми глядачів і учасників, український репертуар та білі голуби, що злетіли в небо на знак миру на рідній землі.

Хореографічним подарунком для присутніх свята став виступ дітей із Донецької дитячо-юнацької спортивної школи, які у серпні відпочивали в таборі СумДУ «Універ».

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Переглянути відео: http://www.youtube.com/watch?v=ekTxh2mqdRw&feature=youtu.be

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]