Дата публікації:
04 вересня 2014
Кількість переглядів:
681
Поділитися:

Після п’яти сезонів перерви футзальний клуб Сумського державного університету повертається до еліти українського міні-футболу. ФК «СумДУ» – шестиразовий чемпіон України серед вищих навчальних закладів, срібний призер чемпіонату Європи серед студентів. 

Навчально-тренувальні збори проводитимуться на базі університету, а також на знакових спортивних майданчиках міста. Перший матч в еліті студенти проведуть уже 6 вересня у Львові з місцевою «Енергією». Дебютна домашня зустріч відбудеться 13 вересня з івано-франківським «Ураганом». Загалом в Екстра-лізі сезону 2014-2015 беруть участь десять команд.  

«На футзальну команду Сумського державного університету очікує визначний сезон. СумДУ зберігає усі зобов’язання перед клубом», – наголосив проректор СумДУ з науково-педагогічної роботи Олександр Бріжатий.

«Виступати в Екстра-лізі – це свого роду виклик для нашої команди, і ми рішуче його приймаємо. Хлопці усвідомлюють відповідальність і ставлять перед собою високу мету, тож у кожній грі боротимуться лише за перемогу», – акцентував тренер Сергій Пєсоцький. «Для нас почесно грати серед флагманів футзалу України. Підтримка колективу СумДУ та всіх сумчан, беззаперечно, буде додатковим стимулом. Головне завдання команди на перший сезон – гідно проявити себе на фоні іменитих суперників, здобути безцінний досвід для майбутніх звершень», – додав тренер. 

«Почав займатися спортом ще у дитячо-юнацькій спортивній школі. Є прагнення вдосконалюватися і рухатися вперед. Усі налаштовані дуже серйозно, триває напружена підготовка. Не дивлячись на травми декого з гравців, ми вийдемо на поле і будемо доводити, що ми – найкращі», – зазначив студент спеціальності «Економіка довкілля і природних ресурсів», новачок команди Максим Ганжа. 

«Команда СумДУ перспективна. Усі дуже старанні та амбітні, хочуть проявити себе в цьому сезоні по максимуму. Намагатимемося тішити вболівальників гарними результатами. З колегами – луганською командою «ЛТК», що зараз тренується в Сумах – маємо дружні відносини, проводили чимало товариських матчів», – розповів студент цієї ж спеціальності Володимир Чухненко

 

Склад команди:

Денис Будко (ФЕМ);

Андрій Бурдюг (ФЕМ);

Максим Ганжа (ФЕМ);

Денис Довгополов (ТеСЕТ);

Роман Зеленський (Випускник 2014)

Ярослав Калашник(ФЕМ);

Віктор Кириленко (ТеСЕТ);

ЄвгенМороз(ЕлІТ);

Максим Мисловський (Випускник 2014);

Артем Ніколенко;

Євгеній Петраков (Випускник 2014);

Роман Прощенко (ЕлІТ);

Володимир Саєнко (Випускник);

Нікіта Сітнер (Медінститут);

Станіслав Смоляк (ТеСЕТ);

Костянтин Сорока (ФЕМ);

Роман Таран (ТеСЕТ);

Олег Хавренко;

Володимир Чухненко (ФЕМ);

Роман Шаповал (ТеСЕТ).

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]