Дата публікації:
08 вересня 2011
Кількість переглядів:
1994
Поділитися:

6 вересня пройшли вибори директора Шосткинського інституту Сумського державного університету, на яких переміг чинний керівник інституту Віталій Акуленко.

Таке рішення одноголосно прийняла вчена рада інституту й рекомендувала Віталія Лук’яновича ректору СумДУ для підписання контракту.

За словами наглядача від Сумського державного університету, начальника навчально-організаційного відділу з роботи з позабазовими структурними підрозділами Анатолія Рубана, цей вибір Шосткинський інститут зробив не випадково, адже під час керівництва Віталія Акуленка структурний підрозділ університету досяг високих показників. Так, згідно зі звітом самого директора, протягом останніх 5 років своєї діяльності на посаді керівника, він намагався розвивати інститут за філософією науково-навчального комплексу. За цей період зріс рівень захисту кандидатських дисертацій, збільшилася кількість видань науково-методичної роботи, стрімко підвищилася загальна кількість публікацій та статей, зросла кількість комп’ютерів із виходом до мережі Інтернет, сягнула високого показника кількість викладачів з науковими ступенями, яка сьогодні становить 68%. Що не менш важливо, стала вагомішою госпдоговірна та винахідницька діяльність інституту.

Зауважимо, подібні показники росту Шосткинського навчального закладу повністю відповідають стратегії розвитку Сумського державного університету, а відтак у комплексі формують потужний освітній осередок України.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]