Дата публікації:
03 жовтня 2014
Кількість переглядів:
557
Поділитися:

Активісти студентського самоврядування Сумського державного університету стали волонтерами на концерті найвідомішого українського гурту «Океан Ельзи», що відбувся 30 вересня на стадіоні «Ювілейний».

Студенти допомагали глядачам у фан-зонах, на секторах, прохідній зоні, разом із організаторами були готові до вирішення непорозумінь. Натомість вони мали змогу насолодитися концертом з будь-якої фан-зони чи місця у секторі.

Таку можливість активісти Сумського державного університету отримали вдруге. Із концертом на стадіоні «Океан Ельзи» відвідував Суми й минулого року.  Тоді студенти СумДУ зарекомендували себе відповідальними, ініціативними і такими, що вміють працювати в команді, тож цього року під час відбору волонтерів організатори знову віддали перевагу представникам СумДУ. Вони запевнили, що і на наступних концертах із задоволенням працюватимуть зі сформованою досвідченою командою вишу.

Після концерту Святослав Вакарчук та інші учасники гурту поспілкувалися з активістами студентського самоврядування, дали автографи та сфотографувалися.

Студентський проректор з інформаційної
роботи Юлія  Ярич

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]