Дата публікації:
19 вересня 2011
Кількість переглядів:
1726
Поділитися:

Недільного дня в актовій залі Сумського державного університету стартував другий сезон Сумської відкритої ліги КВН «Фан-Зона» ¼ фіналу. Новий сезон приємного вразив сумського глядача яскравими декораціями і талановитими командами.

Розпочалося свято гумору з легкої імпровізації команди збірної Сумського національного аграрного університету, яка акторсько розіграла відому народну казку “Колобок” у власній кавер-версії. Щоб додатково підігріти  зал кмітливий КВНівець  вивів на сцену чотирьох глядачів. Вони по черзі вимовляли скоромовки  – найвеселіший отримав подарунок.

Після імпровізаційного початку на сцену вийшли не менш спонтанні ведучі: Андрій Любченко і Анна Кахановська. Під оплески залу вони відрекомендували гравців: учасники Першої української ліги команда “Супер Класс” (м. Київ), команда “Университетская 16”(м. Харків), переможці другого фестивалю «Фан-Зона» команда “Любимая” (м. Суми – СумДУ), переможці першої жіночого Кубку ліги «Фан-Зона» “Приятного просмотра”(м. Київ) та “Лжециц” (м. Донецьк).

Кожна команда мала проявити свою майстерність у трьох конкурсах: привітання, розминка та фінальний номер.

У привітанні гості смішили зал відтворенням танцювальних па телевізійного проекту «Майданс», де команда  Сум, як відомо, отримала «необ’єктивні оцінки». Лише під час виконання номеру КВНівцями відкрилася справжня таємниця поразки сумчан: виходить, виступ просто не був бездоганним. Від міста до села – таку паралель проклали «Супер Класс», демонструючи «Квартирне питання» у сільській місцевості. Дарма, що огород плиткою заклали, головне, безкоштовно. “Лжециц” побудували свій номер на правді і… тільки правді. Ніхто й не здогадувався, що протягом усього номеру за спинами в них були схрещені пальці, мовляв,  краще гірке в очі, ніж солодке в борщ. «Любимая» зіграли на продовжені ідеї прийняття губернатора Сумщини у свою команду. А «Приятного просмотра» показали найшвидший РАЦС у світі та пожартували на тему «Після 18:00 – не їм».

У розминці приймалися запитання не лише від команд, а й від залу. Одним із запитань глядача було розкрити зміст емблеми ліги «Фан-Зона», на якій зображенні крила і тапці. Найвдаліші відповіді: «Редбул» надає крила, «Фан-Зона» – тапці», «Птаха поразили щитом, ще й зверху наступили», «Реклама в’єтнамських авіаліній»…

Головна умова фінального виступу полягала у вмінні команд показати цілісний трихвилинний номер. Відтак політ фантазій у гравців був хоч за обрії всесвіту. Глядачі побачили і мініатюру з хлопцем, який біжить до своєї коханої, і музичний номер з Юрієм Шатуновим, і відео будинку з химерами,  і пародію на гурт «Казакі», і фінальну пісню жінки до 40 років.

Після усіх виступів команд на глядачів чекав сюрприз – майстер-клас від збірної команди Київського політехнічного інституту.  

І ось… вердикт журі. На другому місті, за результатами ¼ фіналу Сумської відкритої ліги КВН «Фан-Зона», опинилися команди «Любимая» та «Приятного просмотра», а от переможцями цього етапу стали гості з Києва – команда «Супер Класс».

Ці команди сумський глядач побачить на півфінальних іграх «Фан-Зони», а наступні ігри ¼ фіналу пройдуть уже 23 та 24 вересня о 16:00 у актовій залі СумДУ.

Нагадаємо, що ігри Сумської відкритої ліги КВН «Фан-Зона» проходять за підтримки Сумського державного університету, голови Сумської обласної державної адміністрації  Юрія Чмиря та управління у справах сім’ї, дітей і молоді СОДА.

Сергій Мальченков,
відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]