Дата публікації:
20 вересня 2011
Кількість переглядів:
1585
Поділитися:

Часто з телеекранів та сторінок газет  нас переслідують заклики зберігати чистоту довкілля. Один із них –  «Викидайте сміття в урни!» Та іноді знайти поблизу сміттєвий бак не так-то йпросто. Саме ця проблема і стала поштовхом до проведення Сумським обласним ресурсним центром міської акції під назвою «Де урна?», мета якої спонукати до громадського контролю щодо наявності урн у відповідних місцях.

Добровольці з усього міста розділилися на команди, кожна з яких отримала конкретну територію. Діяльність не байдужих до свого міста передбачала: виявити відсутність урни, обвести місце крейдою, де вона повинна стояти, і вручити інформаційну листівку представнику або власнику організації, біля якої відсутня урна. А ще – зробити фото й записати адресу організації.

На жаль, акція «Де урна?» зібрала трохи більше двадцяти добровольців. Зате радує, що більша половина з них – студенти СумДУ, представники факультетів ІФСК та ЕлІТ.  Така акція  – поки що маленька, але незгасима іскра громадської свідомості, яка згодом, завдяки спільним зусиллям, здатна перерости в могутнє вогнище.

Лідія БАРКОВА, ЖТ- 91

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]