Дата публікації:
20 вересня 2011
Кількість переглядів:
1601
Поділитися:

17 вересня в рамках проекту «Студентський лелека» на центральній площі університету пройшов спортивно-розважальний захід для студентських сімей «Мама з татом можуть все». Позмагатися у ньому мали можливість родини СумДУ й інших вишів міста. 

Веселі ігри, «заміксовані» з оздоровчою фізкультурою, не дали нудьгувати жодній із одинадцяти сімей. Від конкурсів «Будь уважним», «Карусель», «Дитячі перегони», «Естафета з м’ячами» були в захваті не лише дітлахи, але й батьки, які хоч на кілька годин мали змогу відчути солодкий аромат дитинства, поринути в шалений вихор безтурботності й бадьорого настрою. Площа, прикрашена кульками та позитивом учасників, не залишила байдужим жодного перехожого.

Усі присутні на святі отримали море мегапозитивних емоцій, а дітей нагородили іграшками, канцелярськими приладами та солодкими призами. За словами організаторів свята ­– працівників Гендерного ресурсного центру СумДУ та відділу організаційно-методичного забезпечення позанавчальної діяльності СумДУ – у подальшому подібні заходи стануть традиційними, що дозволить університетським родинам бути більш соціально активними, згуртованими та весело проводити час. 

Лідія Баркова,
відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]