Дата публікації:
05 листопада 2014
Кількість переглядів:
857
Поділитися:

22-24 жовтня представники СумДУ взяли участь у науково-практичній конференції та координаційній зустрічі в м. Кишинів (Республіка Молдова) в рамках виконання міжнародного грантового проекту INURE («Інтегрована інформаційна система управління університетом: впровадження досвіду ЄС в країнах СНД») програми ЄС Темпус.

До заходу долучилися представники університетів Молдови, Білорусі, України, Грузії, Німеччини та Нідерландів. Начальник відділу міжнародного співробітництва СумДУ Костянтин Кириченко та начальник центру комп’ютерних технологій СумДУ Андрій Півень представили на зустрічі матеріали щодо впровадження європейського досвіду у систему забезпечення якості освіти та необхідності впровадження змін в інформаційні системи університетів відповідно до європейських стандартів.

На зустрічі увагу приділили питанням розробки основного міжнаціонального документу «Методологічні основи створення, впровадження та розвитку інтегрованої інформаційної системи управління університетом». Крім того, в рамках заходу були урочисто відкриті центри інтегрованих систем університетського менеджменту у Торгово-кооперативному університеті Молдови (м. Кишинів) та Комратському державному університеті.

Нагадаємо, що СумДУ є координатором проекту в Україні. Головне завдання проекту INURE полягає у розвитку та впровадженні інтегрованих інформаційних систем управління в університетах України, Білорусії, Молдови та Грузії, ґрунтуючись на європейському досвіді і досвіді інших університетів-партнерів. Проект передбачає інтеграцію нового програмного забезпечення для університетського менеджменту в існуючі в університетах-партнерах системи управління на основі аналізу потоків інформації.

Детальніше дізнатись інформацію про проект та участь у ньому представників СумДУ можна на сайті http://it.sumdu.edu.ua/tempus.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]