Дата публікації:
21 вересня 2011
Кількість переглядів:
1600
Поділитися:

«Олімпійський урок» для студентів Сумського державного університету провела українська біатлоністка, Заслужений майстер спорту України, срібна призерка Зимових Олімпійських ігор 1998 року в Нагано (Японія), чотириразова срібна і шестиразова бронзова призерка чемпіонатів світу, керівник Сумського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Олена Петрова.

Чемпіонка світу розповіла присутнім про секрет власного успіху, який значною мірою полягає у наполегливій праці, та поділилася враженнями від спортивних перемог. Щоб перевірити знання студентів про олімпійські ігри, під час зустрічі викладачі кафедри фізичного виховання СумДУ провели серед студентів вікторину та нагородили кращих знавців пам’ятними сувенірами.

Після лекції поважна гостя оглянула спортивну базу Сумського державного університету та завітала до краєзнавчого музею. На її переконання, сьогодні СумДУ має всі умови, щоб виховати гідних спортсменів країни, майбутніх переможців Олімпійських ігор та чемпіонатів світу.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]