Дата публікації:
22 вересня 2011
Кількість переглядів:
1538
Поділитися:

11-18 вересня 2011 року представники факультету економіки та менеджменту відвідали перший з'їзд молодіжної Асоціації економічних університетів Південно-Східної Європи та регіону Чорного моря (ASECU). Він проходив у місті Ростов-на-Дону (Російська Федерація). На з’їзді були представлені 14 університетів з 9 країн (Вірменії, Греції, Польщі, Росії, Румунії, Сербії, Словаччини, України, Чорногорії).

Сумський державний університет представляла делегація факультету економіки і менеджменту у складі декана факультету, д.е.н., професора Ольги Прокопенко, аспіранта кафедри економіки Павла Денисенка та аспіранток кафедри маркетингу Євгенії Голишевої та Олени Грищенко. З’їзд ASECU передбачав участь у Літній економічній школі та Міжнародній науковій конференції для студентів та аспірантів з університетів-членів організації ASECU.   Літня економічна школа передбачала проведення лекцій професорами з різних країн, а міжнародна наукова конференція – виступи молодих вчених.

У рамках проведеного Засновницького засідання було створено молодіжне крило Асоціації ASECU(Молодіжна організація ASECU Youth). Шляхом виборів сформовано склад правління організації та затверджено її конституцію. До правління увійшли представники семи країн, серед яких і аспірантка кафедри маркетингу СумДУ Євгенія Голишева. Метою діяльності ASECU Youth є налагодження довгострокових зв’язків та поглиблення співпраці між країнами-членами у сфері освіти та молодіжної політики.

За результатами активної участі у запропонованих заходах українська делегація отримала нагороду в номінації «Найбільш креативна країна».

Усі заходи пройшли за особистої участі Президента ASECU Іоанніса Цикораса (Греція) та ректора Ростовського державного економічного університету Ніколая Кузнєцова (РФ).

Факультет економіки та менеджменту
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]