Дата публікації:
22 грудня 2014
Кількість переглядів:
993
Поділитися:

18 грудня у Сумському державному університеті підбили підсумки конкурсу «Знайди себе у маркетингу». Творчі роботи на конкурс подали старшокласники загальноосвітніх шкіл та студенти навчальних закладів І-ІІ ступенів акредитації з Сум та області. Загалом – понад 100 персональних та колективних робіт від 150 учасників. Конкурс проводиться за ініціативи кафедри маркетингу та управління інноваційною діяльністю СумДУ.

Найкращих визначали за номінаціями: «Рекламна поліграфічна продукція»; «Радіо-, теле-, Інтернет-реклама»; відеоролик «Маркетинг навколо мене»; «Інтернет-акція».

Призери отримали цінні подарунки, а команда переможців конкурсу виграла поїздку до Львова. Захід проходив за підтримки управління освіти і науки Сумської облдержадміністрації та управління освіти і науки Сумської міської ради.

Голова журі конкурсу, к.е.н., доцент, заступник завідувача кафедри маркетингу та управління інноваційною діяльністю Олена Біловодська зазначила, що конкурс знайомить старшокласників із професією маркетолога, яка зараз є однією з найбільш затребуваних на ринку праці. Кількість і якість робіт з кожним роком зростає, розширюється й тематика робіт. Найбільше школярів цікавить зйомка рекламних комерційних відеороликів та на соціальну тематику. Олена Біловодська акцентувала, що чимало конкурсантів стають студентами Сумського державного університету.

Десятикласниця Сумської спеціалізованої школи №25 Яна Заєць створила патріотичний відеоролик про український борщ. Її подруга Інна Соловей розповіла, що завдяки конкурсу зацікавилася маркетингом. «Можливо, знайду себе саме в цій сфері», – додала дівчина.

За підсумками конкурсу Гран-прі здобули Євген Каблучко та Дмитро Кіріченко (Сумська спеціалізована школа №1 імені В. Стрельченка).

За напрямом «Актуальні соціальні теми» (номінація «Радіо-, теле- та Інтернет-реклама») перемогу отримали Вікторія Норець, Анна Сидоренко, Анна Корчака, Наталія Солопченко, Катерина Третяк (Роменський коледж ДВНЗ КНЕУ). У напрямі «Я патріот своєї країни» відзначилися Ірина Ремез, Максим Журенко, Марія Дяченко (Роменський коледж ДВНЗ КНЕУ).

Найкращу комерційну рекламу створила Аліна Старченко (Низівська загальноосвітня школа, Сумський район).

Номінацію «Маркетинг навколо мене» очолив Антон Рева (Сумська загальноосвітня школа №15 ім. Д. Турбіна).

В номінації «Рекламна поліграфічна продукція» найкращою стала Марія Малишева (Сумська загальноосвітня школа №20).

Найвдалішу Інтернет-акцію запропонували Марина Гончарова (Сумська спеціалізована школа №7), Єлізавета Савченко та Михайло Вода (Сумська загальноосвітня школа №15 ім. Д. Турбіна).

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]